Jd Follower ke-1000 Hazwan Hairy,..Last2 gambar aku x keluar...Adui

Salam...

Sedihnya aku..... nk jd follower ke 1000 Hazwan... tp masalah lak berlaku...adui,, masalahnya,, aku follow, tp gambarnya keluar kt atas... cmni,,,,

punya la refresh2 beribu kali tunggu follower ke 999 follow...haha..tp bila aku yg ke 1000... gmbr keluar kt atas,,, adui,,,haha

smpai 2000  pn gambar aku tetap diatas tu,,, xpaham la... sedih2....
tp xpa la... tu lah , bersemangat sgt nk jd follower ke 1000...
last2 keluar gambar kakak aku,,, adui,,,haha
 xpa lah xdak rezeki... btw,, seronok buat cmtuh,,,haha

xpa lah... skrg fokus kt NUR lak...hahaha

16 comments:

  1. ak tau knp xnaik..haha..okey waiting entry aku!!! terima kasih bro ;-)

    ReplyDelete
  2. hahaha.... hebat da ea Hazwan skrg...dah 1000 lebih follower die..

    ReplyDelete
  3. Wan tau,,, Alhamdulillah,,,Syukur.... Yay, jd follower ke 1000... sush nk buat tuh,,,hehe...

    ReplyDelete
  4. Shap...Boleh dakkk...Boleh dakkk....

    ReplyDelete
  5. Boleh dak ajor aq mcm mner nk add subscribe button kat blog? XD I xnak yg guna edit html punyer...sbb html pelik...XD

    ReplyDelete
  6. hehe,,,^^,,, chloe chong... ok2..haha

    ReplyDelete
  7. hahah..entry ni..adoi2..keh2..xpela..
    eh..dh jdi follower nur kan.mcm ne nk jdi ke 1000 plk ni

    ReplyDelete
  8. Adui... terlupa Nur,,, terlepas peluang,,, td sebab tgk nur komen kt shout hery,, terus tgk n follow terus,,, ruginya,,hehe

    ReplyDelete
  9. hehehe//xpe2..jgn unfollowe..nur check tak da siap..hehe

    ReplyDelete
  10. ok nur... no problem...hehe

    ReplyDelete
  11. Shap eksaited sangat ni sampai gambar tak keluar.. btw, Congrats again! ^_^v

    ReplyDelete
  12. Aah,,, Exited refresh byk sgt nk follow 1000...hehe... tq FIZA,, ^^

    ReplyDelete
  13. dah folo mestilah tak ada haha, klau nak jugak unfollow lps tu follow balik hihhi

    ReplyDelete
  14. Belum Follow lg Beck,,,yakin seyakinnya,,,org yg kita follow,pastu tekan follow balik, lain dengan kita tekan follow yg belum kita follow...hehe


    btw,, shap x suka unfollow org..hehe

    ReplyDelete

Komen jer...Jangan Malu..Heee